DIA 32: DIGUEM NO

EL PSOE no ens ha vol sentir a nosaltres ni a cap partit als debats de Canal 9. Ens volen donar 11 segons perquè expliquem el programa polític d’una formació que ha recollit 26.000 avals. Però nosaltres volem que totes les formacions puguen expressar-se, proposar, que totes les veues siguen escoltades.

Si la televisió, si Canal 9, és un servei públic i les eleccions són d’interés públic general, per què no poden tots els partits tindre encara que siga cinc minuts per explicar les seues propostes?

Hi ha quinze dies de campanya i poc més de tretze partits o coalicions que es presenten. Què costa que totes les nits es dediquen 10 minuts en la televisió pública a obrir una finestra a la llibertat d’expressió?

No era això la democràcia companys i companyes?

Molts sou joves i no ho recordareu. A mi també m’ho contaren però encara ressonava en l’aire quan era menut.

Diguem no. Nosaltres no som d’eixe món. Ara més que mai.

Els comentaris estan tancats.